7 de des. 2008

NEDAR PER LA MARATÓ

Dins dels actes populars previstos a reu de Catalunya per col·laborar amb "La Marató de TV3 2008" , dedicada a les malalties mentals greus, hi havia la de Nedar per la Marató. Aquesta activitat es va celebrar, ahir dissabte, a les instal·lacions del Centre de Millora del Rendiment "CMR" a Calella.

L'activitat organitzada per Thisplay i el grup Evolution (els mateixos que organitzaran el Half i el Challenge del Maresme) va començar a les 10h, tot i el fred que feia (ja que la piscina de 50m és descoberta), amb una amplia participació de diversos clubs de natació, tothom que volia contribuir, esportistes de renom i personalitats locals.

La prova consistia en fer relleus de 100m durant les 3 hores que durava l'activitat, encara que hi havien uns quants carrils per tothom que volgués podria nedar d'acord a les seves possibilitats.

El nostre club va esser representat per quatre membres de la secció: Philippe Dalmas, Joan Leon, Sergi Martinez i Andreu Raymond. Que tot i no fer relleus ens varem estar nedant quasi tota l'estona fent cadascú entre 6000 i 4000 m.

Donar les gracies al nostre trainer, l'Eloi Moragues que ens ha donat l'oportunitat de posar el nostre granet de sorra en aquest esdeveniment i així contribuir a l'éxit d'aquesta Marató televisiva.