25 de maig 2008

Copa del Mon de Madrid


En Javier Gómez Noya ha aconseguit aquest diumenge el seu segon triomf en la BG Copa del Mundo de Madrid, la seva decena victòria en Copa del Mon. Gómez Noya ha protagonitzat una exhibició impressionant i ha dominat de cap a peus inclòs amb la pluja com protagonista a la Casa de Campo. Es el quart any consecutiu que Espanya aconsegueix el podi a Madrid.

Gómez Noya, líder del Ranking de Classificació Olímpica y de la Llista de Punts ITU, ha confirmat la seva indiscutible condició de número un del mon y no ha defraudat a qui el situaven com indiscutible favorit a la capital de Espanya. El guanyador de la BG Copa del Mundo 2006 y 2007 ha estat en tot moment en els llocs capdevanters y no ha donat ninguna opció als seus rivals, a anys llum del esportista gallec.

Finalment Noya va entrar a l’arribada amb un temps de 1 hora, 56 minuts y 24 segons. La plata fou pel rus Ivan Vasiliev, a 19 segons del guanyador, i el bronze pel britànic Alistair Brownlee.

En quant al reste de espanyols, Clemente Alonso fou 25º i Paquillo Fernández-Cortés, 30º. José Manuel Tovar, José Miguel Pérez, Samer Ali Saad i Iván Raña van abandonar.

Felicitem a Miguel Angel Fidalgo per la seva segona posició en la cursa d'Elit del classificatori de Madrid i primer espanyol!!, que es va celebrar dissabte 24.