9 d’oct. 2012

CHALLENGE BARCELONA - MARESME 2012

El passat dia 30 de setembre es va disputar el Campionat d'Espanya de Triatló de Llarga Distància dins de la Challenge Barcelona - Maresme disputada a Calella en la mítica distància de Ironman(r) 3,8km de natació, 180km de ciclisme i 42,195km de cursa a peu.

Destaquem dos resultats, el primer de tots del nostre company i sempre rialler en Josep L. Aran que va aconseguir ser Campió d'Espanya de Llarga Distància en el Grup d'Edat de 60-64 anys amb un gran temps final. Tot hi arribar en 4a posició en el seu grup, va ser el primer espanyol en ccreuar la línea d'arribada.

L'altre resultat, tot hi no pertanyer a la Secció però es el nostre entrenador del Grup d'Entrenament, d'en Miquel Blanchart que va arribar en 4a posició i d'aquesta manera guanyat aconseguint ser Campió d'Espanya en Elit - Pro aturant el crono en un temps de 8:23:16. Hi ha que destacar que era la seva primera prova en distància Ironman(r)

Classificació Grup 60-64M:
4t Josep L. Aran 12:32:38 (1:31:02 / 6:02:19 / 4:50:14)